Over Van Dam Bodegraven B.V.

Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende ‘private label’- en ‘contract filling’-fabrikant.

Kwaliteit

Voor Van Dam Bodegraven B.V. is het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekende zaak. Van Dam Bodegraven B.V. heeft een modern managementsysteem dat is gebaseerd op de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Dit is verankerd in onze beleidsverklaring.

  • Wij zijn gecertificeerd voor ISO 9001, IFS, GMP, ISO 14001 en de ‘Sustainable Cleaning’ Charter van de AISE (Europese branchevereniging). Deze charter beperkt zich niet alleen tot het product, maar omvat ook het gehele productieproces.
  • Onze kwaliteitsdienst ziet toe op een juiste naleving van dit systeem en continue verbetering.
  • In 2014 zijn wij gestart met World Class Manufacturing (WCM)
  • Als actief lid van onder meer de NVZ, IKW en AISE zijn wij zeer goed op de hoogte van de wetgeving.
  • Daarnaast werken wij met de plaatselijke overheden op basis van een goed vertrouwen.

Kwaliteitsdocumenten

ISO 9001-certificaat

ISO 14001-certificaat

ISO 45001-certificaat

Sustainable Cleaning-certificaat

Beleidsverklaring

2023 IFS-certificaat

RSPO-certificaat

Ecolabel-certificaat

Meer dan 85 jaar ervaring

In 1932 is Van Dam Bodegraven B.V. opgericht, die ook wel de ‘Zeepfabriek Bodegraven’ genoemd werd. Oorspronkelijk gestart als familiebedrijf en later verder gegaan als zelfstandige onderneming. In 1972 vond de verhuizing plaats naar het industrieterrein in Bodegraven. Vanaf deze locatie is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne en flexibele onderneming met een sterke positie op de Europese markt van reinigingsmiddelen.

Van Dam Bodegraven B.V. en Multifill B.V. slaan handen ineen

Multifill B.V. en Van Dam Bodegraven B.V. zijn een samenwerking aangegaan. Een logische stap omdat de bedrijven sterk complementair aan elkaar zijn. Multifill B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bereiden, afvullen, verpakken en verzenden van non-food vloeistoffen. Door deze samenwerking kan Van Dam Bodegraven B.V. de klant nog beter bedienen.

Multifill B.V. website

Fabriek

Professioneel & innovatief

De productielocatie van Van Dam Bodegraven B.V. staat in Bodegraven. Hier beschikken wij over een fabriek met moderne machines en opslag. Optimalisatie van ons productieproces heeft onze voortdurende aandacht, waarbij er de laatste jaren veel is geïnvesteerd in mensen, machines en kwaliteit.

Ook onze inspanningen op R&D-gebied hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Van Dam Bodegraven B.V. beschikt over een modern laboratorium waar productgericht onderzoek wordt uitgevoerd en waar we onze formuleringen verbeteren, optimaliseren of geheel nieuw ontwikkelen.

Kantoor

Flexibel & efficient

Flexibiliteit staat bij Van Dam Bodegraven B.V. voorop. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om zo klantgericht mogelijk te werken. Dankzij de ‘korte lijnen’ binnen de organisatie en de goede relaties met onze leveranciers zijn wij in staat efficiënt en professioneel te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Kantoor Duitsland

Flexibel & efficient

Via ons verkoopkantoor in Mülheim an der Ruhr bedienen wij onder meer de Duitssprekende markten. Mede door de lokale aanwezigheid, een intensief klantencontact en een goede serviceverlening is Van Dam Bodegraven B.V. in staat geweest om hier een sterke positie op te bouwen in de diverse markten.

DUITSLAND Vertriebsbüro Mülheim
Adres: Zeppelinstraße 12,

45470 Mülheim an der Ruhr, DE

Telefoon: +49 (0) 208 38 25 85
Fax: +49 (0) 208 38 53 82
E-mail: vandammh@gmx.de