Door groei en uitbreiding van de werkzaamheden op de Afdeling Mengerij zoeken wij op korte termijn een enthousiaste

Productbereider/Menger m/v

U werkt samen met teamleden van de Mengerij en wordt verantwoordelijk voor het doseren en mengen van grondstoffen aan de hand van mengvoorschriften en de planning bij van Dam. Vervolgens controleert u zelf de producten op specificaties en registreert de resultaten (via pc).

Op een zelfstandige manier wordt er van u verwacht dat u de logistieke stroom beheert van halffabricaten en eindproduct tussen de diverse (buffer)tanks. Het interne transport van grondstoffen regelt u zelf. Verder neemt u het spoelen van de meng- en buffertanks voor uw rekening.

Uw profiel:

 • Succesvol afgeronde opleiding MBO met enige affiniteit voor chemie
 • Circa 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de reinigingsmiddelen of aanverwante chemische branche. Ervaring in het mengen van vloeibare producten is een pré
 • U kunt verantwoord omgaan met gevaarlijke stoffen
 • U bent niet kleurenblind
 • U bent fysiek in staat om de werkzaamheden te verrichten
 • U bent toe aan een 2e of 3e carrièrestap
 • Pragmatisch ingesteld en nauwkeurig kunnen werken
 • Affiniteit met het werken met een pc (Word, Excel)
 • U werkt zelfstandig – maar kunt goed samenwerken binnen een team verband
 • U bent leergierig
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid om in ploegendienst te werken

Wat biedt Van Dam Bodegraven:

Een zeer afwisselende en uitdagende baan voor iemand die graag werkzaam is binnen een mooi MKB bedrijf. Goede arbeidsvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd, dan verzoeken wij u vriendelijk spoedig te reageren door een brief of e-mail met uw motivatie en CV te sturen aan:

Van Dam Bodegraven B.V., Afdeling Personeelszaken, Postbus 48, 2410 AA Bodegraven.
Tel.nr.0172-632241. E-Mail adres: patricia@vandambodegraven.nl


Wil jij als Vervangend Productie Manager een belangrijke spil zijn in een dynamisch productiebedrijf? Dan zijn wij, van Multifill B.V. , op zoek naar jou als

Plaatsvervangend Productie Manager M/V (40 uur)

Wat ga je doen?
Je ondersteunt en adviseert de Productie Manager van onze organisatie. Samen sturen jullie het middenkader aan, bestaande uit zes managers over vier afdelingen: De vulafdeling, Technische dienst, Logistiek en Processing. Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je ook in de lead bij verschillende verbetertrajecten op het gebied van LEAN, WCM, ISO12001 normering en verbetertrajecten. Uiteraard zorg je bij de afwezigheid van de Productie Manager dat je zelfstandig de afdelingen aanstuurt.

Als middelgroot MKB bedrijf, hebben we korte lijnen en daarmee heb je veel verantwoordelijkheid. Je bent dan ook op een breed terrein werkzaam. Dit houdt in dat je midden in de ontwikkeling van onze organisatie een grote rol vervult! Je hebt direct invloed op het resultaat omdat je dicht bij het vuur zit. Je bent op de hoogte van strategische keuzes en vertaalt deze naar de operatie. Je brengt theoretische en strategische kennis met je mee, wat perfect aansluit op onze operationele kennis en kunde. Je krijgt hierbij de kans jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Hoe werken wij met elkaar samen?
Wij zijn een begrip in Mijdrecht en bestaan ruim 30 jaar. Een aantal jaar geleden ontvingen wij de prijs: Onderneming van de Ronde Venen. Er werken 70 medewerkers bij Multifill exclusief onze 175 medewerkers in de flexibele poule. We hebben een hecht team van mensen waarvan er veel al heel lang betrokken bij ons zijn. Nieuwe mensen voelen zich dan ook snel thuis.

Binnen het bedrijf is er veel kennis en kunde opgebouwd over onze markt en de producten die wij produceren. We zijn redelijk zakelijk en praktisch ingesteld en loyaal naar elkaar. Kwaliteit streven we iedere dag na! Duurzaam ondernemen is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Natuurlijk gaat het om resultaten behalen, maar goed werkgeverschap en een moderne bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk. De schakel tussen onze strategie en deze uitvoering, ben jij!

Waar beschik je over?
Wij zoeken iemand die gedreven en besluitvaardig is en zich positief laat leiden door zijn/haar nieuwsgierigheid. Verder beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 • Afgeronde Hbo opleiding
 • Affiniteit met productie, logistiek en techniek.
 • Sterke communicatieve eigenschappen.
 • Goede kennis van MS Office met een voorliefde voor Excel.

Tevens ben je zowel resultaat als mens gericht, proactief en optimistisch. Jij ziet geen problemen, zelfs geen uitdagingen, maar gewoon de oplossingen. Je enthousiasme is aanstekelijk, je bent eerlijk en je durft dit op een goede manier over te brengen.

Wat bieden wij?

 • Wij zijn een leuke werkgever, betrokken, sociaal en professioneel.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Werken in een dynamisch MKB bedrijf met een plezierige cultuur.
 • Investering dmv training, zowel intern als extern.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Rob van Dijk, HR Manager Van Multifill B.V.
Mail:  robvandijk@multifill.nl
Tel: 0297 – 283021

Reageren?
Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar soliciteren@multifill.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

Wij hebben er bewust voor gekozen om de werving voor deze functie in eigen beheer uit te voeren. Wij verzoeken ons dan ook niet te benaderen als u niet zelf de kandidaat wilt worden.

Toonaangevend

Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende ‘private label’- en ‘contract filling’-fabrikant. Al vele jaren ontwikkelen en produceren wij onze recepturen voor een aantal gerenommeerde Europese supermarktketens, multinationals en andere merkhouders.

Meer dan 85 jaar ervaring

Van Dam Bodegraven B.V. beschikt over een moderne productielocatie en kantoor in Bodegraven. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de kernwoorden waarmee Van Dam zich al 85 jaar onderscheidt in de markt. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 75 medewerkers.