Krijg jij een boost van secuur werken? Kun jij de verantwoordelijkheid dragen van een gehele productielijn? Is jou drive, hoe minder storingen hoe beter? Zoek je een baan voor lange termijn en wil jij je ontwikkelen tot allround operator? Dan zijn wij op zoek naar jou als

Operator

39,5 uur

Wat ga jij doen?

Op onze afvullijnen werk je in een twee ploegendienst. Je zorg voor een optimaal productieproces door de lijn goed om te bouwen, in te stellen en je mensen aan de lijn goed te instrueren. Tijdens het draaien zorg je dat de lijn het beoogde rendement behaald. Daarnaast doe je je controles en checks om ook aan de kwaliteitseisen te voldoen. Wanneer je opgeleid bent tot zelfstandig operator dien je eerste graad storingen zelf op te lossen. Voor andere storingen schakel je met de technische dienst.

Wie zijn wij?

Van Dam Bodegraven B.V. is een zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende ‘private label’- en ‘contract filling’ fabrikant. We bestaan 90 jaar, oorspronkelijk gestart als familiebedrijf en later verder gegaan als zelfstandige onderneming. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne en flexibele onderneming met een sterke positie op de Europese markt van reinigingsmiddelen.
Een begrip in Bodegraven en omgeving. Er werken 70 medewerkers bij Van Dam. Vertrouwen, openheid, loyaliteit en kwaliteit is de basis voor een goede samenwerking binnen Van Dam. Nieuwe mensen worden direct opgenomen in de Van Dam familie en voelen zich snel thuis. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar beschik je over?

  • Twee rechterhanden met een affiniteit voor productie en techniek
  • Technisch inzicht
  • Je bent secuur en streeft altijd naar een hoge kwaliteit
  • Je bent de Nederlandse taal machtig
  • Je werkt graag in een team
  • Werken in ploegendienst is geen probleem

Wat bieden wij?

  • Goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Werken in een dynamisch MKB bedrijf met een plezierige cultuur
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima onregelmatigheidstoeslag, onkostenvergoeding en pensioenregeling

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Patricia Boelee, HR Manager Van Dam Bodegraven B.V.
Mail:  patricia@vandambodegraven.nl
Tel  :  088-2038216

Reageren?

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar patricia@vandambodegraven.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!

Wij hebben er bewust voor gekozen om de werving voor deze functie in eigen beheer uit te voeren. Wij verzoeken ons dan ook niet te benaderen als u niet zelf de kandidaat bent..