Wil je je technische kennis inzetten door storingen te verhelpen, machines om te bouwen en processen te optimaliseren in een modern innovatief productiebedrijf?

Staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbare installaties bij jou voorop en steek je graag de handen uit de mouwen?

Dan zijn wij, Van Dam Bodegraven B.V. , op zoek naar jou als

Onderhoudsmonteur M/V

39,5 uur

Wat ga je als onderhoudsmonteur bij Van Dam Bodegraven B.V. doen?

Als onderhoudsmonteur op de afdeling Technische Dienst vervul  jij een onmisbare rol in de organisatie. De productieactiviteiten zijn namelijk afhankelijk van goed functionerende machines. Storingen dienen daarom zo snel mogelijk verholpen te worden, of nog beter te worden voorkomen.

Van Dam Bodegraven B.V. heeft verschillende productieactiviteiten. We hebben verschillende installaties en afvullijnen met elektronische, pneumatische en mechanische besturingen. Door deze verschillende productieactiviteiten is geen dag als onderhoudsmonteur bij ons hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het actief en preventief onderhoud aan installaties en machines, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van de machines op de afvullijnen en voer je de benodigde reparaties uit.

Hoe werken wij met elkaar samen

Van oudsher zijn wij een familiebedrijf en bestaan ruim 85 jaar. Momenteel zijn wij gespecialiseerd in het afvullen van reinigingsmiddelen. We zijn echter dynamisch en willen ons steeds verder ontwikkelen. Er werken totaal 70 medewerkers bij van Dam Bodegraven B.V., waarvan veel medewerkers al heel lang betrokken bij ons zijn. Toch is er ook gezonde vernieuwing van het personeelsbestand. Nieuwe mensen voelen zich snel thuis.

Waar beschik je over?

Wij zoeken iemand die gedreven en besluitvaardig is en zich positief laat leiden door zijn/haar nieuwsgierigheid. Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde technische opleiding LTS/MTS-wtb
  • Enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie
  • Flexibele instelling
  • Bereid te werken in een tweeploegendienst
  • Competenties; oplossend vermogen, zelfstandig werkend, communicatief vaardig, loyaal en oog voor detail (veiligheid, kwaliteit en milieu)

Wat bieden wij?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een dynamisch MKB bedrijf met een plezierige cultuur

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Patricia Boelee, HR Manager Van Dam Bodegraven B.V.
Mail:  patricia@vandambodegraven.nl
Tel  :  088-2038216

Reageren?

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar patricia@vandambodegraven.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!

Wij hebben er bewust voor gekozen om de werving voor deze functie in eigen beheer uit te voeren. Wij verzoeken ons dan ook niet te benaderen als u niet zelf de kandidaat bent..